IBM Tivoli Storage Manager in a secure classified data centre

Tjänsten onlinebackup för automatiserad säkerhetskopiering och enkel och snabb återställning av data direkt över nätet är baserad på IBM Tivoli Storage Manager (TSM) och är placerad i en säkerhetsklassad datorhall i en tidigare militär berganläggning. Hallen har redundanta fiberanslutningar och den är utrustad med redundant avbrottsfri kraft med såväl UPS:er och högsäkerhetsbatterier som redundanta dieselelverk. Alla filsystem backas upp stegvis, vilket spar utrymme och minimerar backuptiderna. Kritiska system kan även backas upp online under full drift. Allt data hanteras med högsta säkerhet och väljer själv vilket data som ska krypteras.

Det är precis lika enkelt som det låter: varje natt kopieras er data, så mycket eller så lite ni vill, till vår plattform som är centralt placerad i Nordens kanske säkraste datacenter.

Simple and rational backup/resetting

Vi skickar statusrapporter så att man har full kontroll över sina backuper. Backupen administreras via ett webbgränssnitt som gör att man snabbt och enkelt kan göra en återställning om olyckan skulle vara framme.

Lättberäknad kostnadsbild

Med vår onlinebackup behöver man inte längre tänka på:

  • administrationen runt backup säkerheten
  • kostnader för maskin- och programvara
  • redundans
  • skalbarhet
  • utrymme
  • strömförsörjning och rapportering

Allt ingår i tjänsten och man betalar bara för utnyttjad lagringsvolym.

Pris per månad

15 kr per GB. 15 kr per GB. För större lagringsvolymer, var god kontakta oss för offert.

För information och beställning

Kontakta oss via vårt kontaktformulär via supportsidan, så svarar vi så snart vi kan.