Information

Kostnaden för en domän består av registreringsavgift (engångskostnad) samt en årlig administrationsavgift/förnyelseavgift. Den årliga avgiftens storlek beror på vilken domän som registreras.

Vi registrerar alla öppna toppdomäner världen runt. Kontakta oss för pris. I köpet av en domän ingår administrationsavgift/förnyelseavgift för minst ett år.

Priser
Domän Pris
.se 295 kr
.com 295 kr
.net 295 kr
.org 295 kr
.info 295 kr
.nu 295 kr
.eu 295 kr - endast medlemmar inom EU kan registrera domän
.no 400 kr - krävs lokal verksamhet i landet
.biz 295 kr
.pro 500 kr
.dk 500 kr
.es 500 kr
.it 295 kr
.de 500 kr - krävs en lokal administrativ kontakt i landet
.mobi 295 kr
.us 295 kr
.fi 400 kr - krävs lokal verksamhet i landet

Årlig avgift

I köpet av en domän ingår administrationsavgift/förnyelseavgift för minst ett år. Vi betalar därefter förnyelsen av domänen samt fakturerar dig kostnaden i efterskott. Det är viktigt att du i god tid före förfallodagen meddelar oss om domänen inte ska förnyas.

Vem äger domänen?

Vi registrerar dig som ägare till domänen, vi står som administratör och teknisk kontakt.

Flytt av domän

Vi ombesörjer flytt av domän/domäner från ditt nuvarande webbhotell till vårt webbhotell. Den tid som är kvar på ditt nuvarande kontrakt bjuder vi på.

DNS-Hostning (domännamn utan webbsida)

Önskar du köpa domännamn, men inte har för avsikt att publicera en hemsida, (du kanske bara vill använda domänen för exempelvis e-postadresser) behöver du inte teckna dig för webbhotell, utan endast s.k. DNS-hostning. Ett domännamn måste alltid kopplas mot en namnserver. Pris: 200 kr/år exklusive moms.

Registrera domännamn

* Måste fyllas i