Information

Kostnaden för en domän består av registreringsavgift (engångskostnad) samt en årlig administrationsavgift/förnyelseavgift. Den årliga avgiftens storlek beror på vilken domän som registreras.

Vi registrerar alla öppna toppdomäner världen runt. Kontakta oss för pris. I köpet av en domän ingår administrationsavgift/förnyelseavgift för minst ett år.

Prices
Domän Pris
.se 295 sek
.com 295 sek
.net 295 sek
.org 295 sek
.info 295 sek
.nu 395 sek
.eu 295 sek
.no 650 sek
.biz 295 sek
.pro 1300 sek
.dk 650 sek
.es 650 sek
.it 650 sek
.de 650 sek
.mobi 650 sek
.us 650 sek
.fi 1800 sek

Årlig avgift

I köpet av en domän ingår administrationsavgift/förnyelseavgift för minst ett år. Vi betalar därefter förnyelsen av domänen samt fakturerar dig kostnaden i efterskott. Det är viktigt att du i god tid före förfallodagen meddelar oss om domänen inte ska förnyas.

Vem äger domänen?

Vi registrerar dig som ägare till domänen, vi står som administratör och teknisk kontakt.

Flytt av domän

Vi ombesörjer flytt av domän/domäner från ditt nuvarande webbhotell till vårt webbhotell. Den tid som är kvar på ditt nuvarande kontrakt bjuder vi på.

DNS-Hostning (domännamn utan webbsida)

Önskar du köpa domännamn, men inte har för avsikt att publicera en hemsida, (du kanske bara vill använda domänen för exempelvis e-postadresser) behöver du inte teckna dig för webbhotell, utan endast s.k. DNS-hostning. Ett domännamn måste alltid kopplas mot en namnserver. Pris: 200 kr/år exklusive moms.

Register domain name

* Required